Om OutdoorSupply

V i som har startat företaget heter Robert och Linda. Som barn var Robert scout, som vuxen har vi spenderat mycket tid ute tillsammans, som förälder är han ledare inom Friluftsfrämjandet.

Vi älskar att vara ute i naturen och alla aktiviter som gör att vi får möjlighet att spendera mer tid ute, både på egen hand och med våra barn. För oss är det också viktigt att bidra till en bättre värld så att vi kan lämna över vår planet till kommande generationer i ett bra skick.

 

Idén till företaget grundar sig i att vi under åren har köpt utrustning som vi efter hand bytt ut mot ny utrustning då vi lärt oss mer om vad vi behöver, våra behov förändrats eller av prylintresse uppgraderat. Under 48 veckor av året ligger våra tält och sovsäckar på en hylla i förrådet. Det är så klart en dålig grej för miljön och också onödigt att den inte kommer till användning oftare. Det vill vi ändra på.

 

Många har bara behov av utrustning då och då. Andra ska ut på ett äventyr som kräver annan utrustning än den de har. Det är också många med nyfunnet intresse för friluftsliv och vill prova på innan de investerar i prylar som de förhoppningsvis kommer att ha glädje av under många år framöver. För alla dessa människor tror vi att vi kan bidra till mer tid ute och förverkligade drömmar om friluftsäventyr.

 

Vår affärsmodell är cirkulär i betydelsen att våra produkter kan användas av fler människor, vilket leder till mindre förbrukade resurser. Det är bra för vår planet. På det sättet får också du som kund tillgång till utrustningen när du behöver den, men slipper köpa och förvara prylar som du använder då och då. Vår förhoppning är att vi sänker trösklarna för friluftsliv för de som är nya. Genom att bara erbjuda utrustning som vi själva använder är vi stolta över vårt sortiment.

 

Hoppas att du blir nöjd med produkterna från OutdoorSupply. Butiken driver vi genom vårt företag Stubbologi AB 559337-1577.